top of page

Charlotta Lundblad

Charlotta Lundblad har tränat och tävlat i dressyr sedan hon var 12 år. Hon har deltagit i ett stort antal mästerskap, både med ponny och häst. Hennes första SM på stor häst som junior var med stoet Audina som 14 åring där hon placerade sig och gick till final. Charlotta har därefter ridit flertalet SM finaler hela vägen upp till U25. Charlotta har tävlat internationellt som junior, YR och senior med flertalet hästar och deltagit i Nordiska mästerskapen som YR där laget tog Brons. Vid lag SM 2021 tog Charlotta tillsammans med Segersta-laget Guld. Charlotta är även en duktig unghästberidare, hon har utbildat unghästar hela vägen upp till grand prix. Tävlat framgångsrikt med unghästar på bland annat breeders trophy, Falsterbo horse show och Jönköping horse show.

Under åren har Charlotta tränat för meriterade tränare, bla Kyra Kyrklund, och Charlotta bodde hos Kyra i England under en tid. Hon har även medverkat i plantskolan under flera år.

Idag driver Charlotta sin verksamhet med utbildning och försäljning av hästar samt utbildning av elever vid Segersta gård i Ekolsund. Hennes ledord i träning och utbildning är långsiktighet med fokus på hållbarhet och god hälsa hos både sig själv, elever och hästar. Hon tar emot elever på Segersta men åker även till andra anläggningar och håller digitala träningar.

bottom of page