top of page
Search

Är du den vi söker?


Är du den vi söker?

Vi på Segersta Equestrian utökar vår verksamhet med en satsning på tävlingshästar inom dressyr. Målsättningen är att ta fram välutbildade dressyrhästar inom olika utbildningsnivåer för att erbjuda till försäljning eller tävlas inom verksamheten. Vi kommer att ha hästar i åldern 0-5 år på en närliggande gård till vår nuvarande ridanläggning.

Vi söker en utbildad eller dokumenterad erfaren unghästberidare för hantering, inridning, matchning och visning av unghästar på unghästchampionat. Det är hästar i åldern 1-5 år och mestadels hingstar men ett fåtal ston. Du kommer att ansvar och driva unghästverksamheten, ta fram utvecklingsplaner per häst tillsammans med Mads Hendeliowitz och operativt säkerställa att verksamheten drivs enligt uppsatta riktlinjer och mål. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Intervjuer sker löpande och anställningsbehov är per omgående. Vi erbjuder marknadsmässiglön, försäkringar och pension. Bostad finns att hyra och vi ser helst att du inte har med egen häst.

Skicka ditt personliga brev och CV till mads@segersta.se

@storhagenequestrian @segerstaequestrian

106 views0 comments

Comments


bottom of page